Zoom Event

TT theaterproducties presenteert een Zoom event met een fonkelnieuwe vertaling van Onder het Melkbos van Dylan Thomas. Een troostrijke vlucht uit de corona-ellende naar een rijke, poëtische fantasiewereld.

Het beroemde hoorspel - een klassieke vorm van radiotoneel - wordt met moderne middelen uitgevoerd: het hoorspel is te beluisteren via Zoom en wordt live uitgevoerd door 18 amateurspelers en 2 professionele acteurs: Adri Overbeeke en Marijke Beversluis.

Verder met Frans Agasi, Linda Andriesse, Sabina Atzei, Petra Boekestein, Annemarie Brijder, Myra van Daal, Linda Dekker, Josette Donnison, Aukje Hinfelaar, Leon de Laat, Rik Lukey, Ieke Mooij, Robert Jan Pruijn, Arie de Rooij, Frank Roumen, Lucas Smulders, Tineke Teulen en Eric Veldman.

 

De regie is in handen van Arjen Arnoldussen.

De vertaling is van de hand van Erik Bindervoet.

Geluidstechniek: Patrick Jonker