De wording van Rem Grint - première

Ondanks de recente corona maatregelen gaan we toch spelen!
Op zaterdag 11 en zondag 12 december overdag vindt dan eindelijk de  - uitgestelde - première plaats van DE WORDING VAN REM GRINT in het Polanentheater te Amsterdam. Een komedie geschreven en geregisseerd  door Frank Roumen. Onder auspiciën van TT-Theaterproducties. We mogen per keer 25 mensen binnenlaten in een veilige theaterzaal... lees verder


Bij Rem Grint, purser op intercontinentale vluchten, heeft het voortdurend reizen door verschillende tijdzones zijn tol geeist. We volgen Rem bij zijn entree in de kliniek voor chronische vermoeidheid, 'Oblomov'. Hij heeft geen idee dat hij een tijdlus binnenstapt. uiteindelijk weet hij zich aan 'Oblomov' te ontworstelen en wandelt hand in hand met de hoofdzuster naar buiten. Dit is te mooi om waar te zijn...